kuwi



37
  sebtu iku enek turis arab mlancong malioboro numpak dokar sing di kusiri sardot nembe mlaku sdelok,ujug ujug(tiba tiba) enek angkot nyalip dokare sardot turis sing kaget langsung semaur "ustahiad..ustahiad" … sakwise kuwi,ganti enek mobil nyalip,turis mau langsung semaur "uzusi..uzusi" akhire sardot alon alon kusiri dokar nanging saiki ganti pick-up […]

Turis Konyol (ngakak)